CFO to share

CFOtoShare is totaal iets anders

Een eerste kennismaking met Lion Finance start meestal met vragen over de rol en toegevoegde waarde van een ‘financial’. Vanuit de ervaring met ‘accountants-aan-de-keukentafel’ die helpen bij de cijfers, meedenken bij investeringen en helpen met de fiscale en financiële planning. Maar lang duurt dat eigenlijk nooit. Omdat al snel duidelijk wordt dat een CFOtoShare iets totaal anders is.

Kracht van binnenuit

Een CFOtoShare van lion Finance is namelijk geen ‘externe adviseur’ die af en toe langskomt om de cijfers te bespreken, maar is een kracht van binnenuit die het financiële fundament onder het bedrijf optimaliseert. In staat is het bedrijf van een ‘vooruitkijkspiegel’ te voorzien, problemen kan oplossen, kosten bespaart en proactief financieringsvraagstukken oppakt. 

Bedrijfsdenker

Een CFOtoShare van lion Finance is een executeur-testamentair van de gekozen strategie. Een integrale bedrijfsdenker. Met zicht op de organisatie, processen en de best passende cultuur. Zicht op de automatisering en de kansen om die te verbeteren. Zicht op de commerciële effectiviteit en het belang van een goede positionering. Vol ervaring met bedrijfsacquisities en fusies.

Reisgenoot

Een CFOtoShare van lion Finance is daarmee een ‘reisgenoot’. Permanent naast en achter de ondernemer. Met vragen en oplossingen die hij/zij nooit eerder van een financiële professional hebben gehoord. En drie keer de letter ‘R’ als opdracht. Rust, omdat een ondernemer moet kunnen ondernemen. Zonder ‘knagende onzekerheid’ over hoe het er voor staat en wat er is te verwachten. Resultaat, omdat het erom gaat ‘de goede dingen goed te doen’. Zodat zaken tot stand worden gebracht of juist beëindigd. En Rendement omdat ‘vooruit’ het devies is. Niet alleen qua inkomen, maar ook in termen van ontwikkeling, groei en waarde.

Een CFOtoShare is dus veel meer dan ‘een financial’. Hij/zij levert precies de toegevoegde waarde die je van een echte CFO mag verwachten. In de tijd die wordt afgesproken. En tegen kosten die passen bij het MKB.

Financial intelligence

Vernieuwend: CFO to Share, Vooruitkijkspiegel, Cijfers as a Service. Bepalend: business recovery & development, financieringsvraagstukken, bedrijfsverkoop & -overnames. Doeltreffend: Fiscale optimalisatie, Corporate finance, data-analyse/-management, BTW expertise, bedrijfsstrategie en crisismanagement. Opgeteld de generation next in financiële dienstverlening. Met slechts één ambitie: toegevoegde waarde voor MKB-ondernemingen.

Meer informatie >

Lion: Cijfers as a Service

Binnen financial intelligence zijn cijfers nog steeds onmisbaar. Maar niet langer de gezochte toegevoegde waarde. Ze moeten er zijn - up to date, kloppend, altijd en overal te raadplegen – maar geen energie meer kosten. Het resultaat van een gestandaardiseerd proces: éénmaal goed instellen en de doelen worden automatisch gerealiseerd. Met als ambitie een druk op de knop: Fire & Forget. Lion Finance heeft zo haar Cijfers as a Service ontwikkeld. Als basis voor de Voortuitkijkspiegel. Als referentie voor uw CFO to Share. Als input om ondernemers te laten ondernemen.

Lees meer >

Lion als werkgever

Als groeiend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Wij zoeken primair mensen met L.I.O.N. in hun karakter, die beschikken over een specialisme dat past binnen bestaande LION proposities, zowel beschikkend over een dosis praktijkervaring als rechtstreeks van de universiteit/HBO. Wij bieden vooral een goede, brede opleiding, de LION Academy, die theorie en praktijk snel verbindt, on-the-job begeleiding van ervaren financial professionals en doorgroeimogelijkheden zodat je je snel kunt ontwikkelen.

Meer informatie >

Grip op ICT

Binnen het MKB liggen veel onbenutte automatiseringskansen. En Lion Finance ziet ze. Weet hoe ze kunnen worden benut. Met altijd een verhoging van kwaliteit en meestal een verlaging van kosten. In het financiële domein – op administratief vlak bijvoorbeeld - maar niet zelden ook daarbuiten. Dienend aan het organisatiedoel. In de juiste volgorde ontwikkeld. Dus éérst de processen op orde, dán de risico’s afgehecht en pas dan beginnen aan automatisering. Lion Finance zorgt niet alleen voor grip op de ICT architectuur van vandaag en morgen. Maar legt ook het fundament voor effectief Big Data management.


De CFOtoShare van lion Finance is een ‘reisgenoot’:
permanent naast en achter de ondernemer.

Maak een afspraak