Uw partner in finance

LION van toen tot nu

 • LION Consulting werd in 2011 opgericht door Jeroen Rondeel.

  LION is dan een samenwerkingsverband van een tiental freelancers en richt zich op financiële vraagstukken met grote hoeveelheden klantdata die worden opgelost door inzet van een mix van financiële kennis en data-analyse.

   
 •  

  In 2014 treedt Marco Zevenbergen toe als partner.

  LION richt zich steeds meer op middelgrote bedrijven en introduceert CFOtoShare: financiële expertise in abonnementsvorm.

 • In 2015 gaat LION een samenwerkingsverband aan met Retain Financial Advisory.

  Door deze samenwerking is LION ook in staat meer administratieve diensten aan te bieden aan het MKB zoals het opstellen van concept-jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes.

   
 •  

  In 2018 sluit Versteeg administratiekantoor belastingadviezen uit Ter Aar zich aan bij LION.

  Door de samenwerking met Versteeg wordt het team van LION met veel ervaring en MKB expertise versterkt.

WAAROM LION?

Financiële expertise

LION levert financiële expertise op maat en maakt hoogwaardig financieel management bereikbaar voor het MKB, zonder financiële verrassingen achteraf. We komen niet alleen met mooie plannen maar helpen ondernemers om samen de geconstateerde problemen op te lossen.

Uitgebreid netwerk

LION heeft een uitgebreid netwerk van o.a. fiscalisten, bankiers, investeerders, commissarissen, financiële professionals, econometristen en ondernemers die wij met plezier ontsluiten om onze klanten verder te helpen.

Samenwerking

LION werkt met respect voor de organisatie van de klant, want wij geloven in samenwerking. Duurzame resultaten ontstaan van binnenuit. Wij gebruiken in de organisatie aanwezige kennis en combineren deze met onze ervaring en know-how.

En ´last but not least´: LION begrijpt wat ondernemers drijft, wij zijn het zelf namelijk ook; daarom zijn wij ook niet bang om met de ondernemer mee te investeren.

Interesse? Neem contact met ons op

LION Team

1359

Mr. drs. Jeroen Rondeel RA

Partner | Consulting & CFOtoShare
1360

Marco Zevenbergen RA MSc

Partner | Consulting & CFOtoShare
1361

Marco van Pelt

Partner | CFOtoShare & Administraties