Uw partner in finance

Wij voeren administraties van onze klanten zowel op locatie als bij ons op kantoor, waarbij LION de administratie volledig voor zijn rekening neemt. Alle voorkomende taken van boekingen tot en met de maandafsluiting en periodieke rapportages worden door ons, eventueel samen met uw eigen mensen, verzorgd. Verder verzorgen wij aangiftes en concept-jaarrekeningen. Daarnaast ondersteunen wij uw afdeling in de voorbereiding en tijdens de accountantscontrole. Hierdoor worden uw controlekosten tot een minimum beperkt.

Onze doelstelling is onszelf zo veel mogelijk overbodig te maken door werkzaamheden te automatiseren en processen efficiënter te maken. De eravring leert dat wij gemiddeld circa 30-40% tijd in administratieve processen kunnen besparen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Recente opdrachten

Administratie facilitair bedrijf

Voor een facilitair bedrijf vervullen wij de rol van administratiekantoor, verantwoordelijk voor de volledige administratie en fiscale aangiftes. Wij bereiden de maandrapportages voor en zorgen voor het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast adviseren wij over automatiseringsmogelijkheden rondom de facturatie en verbetering van financiële processen zoals de verwerking van overlopende posten, waardoor te totale kosten van de financiële functie dalen.

Gebruikte vaardigheden

Financiële expertise45%
Data analyses & tooling10%
Projectmanagement25%
Fiscale expertise20%

Administratie vastgoedobject

Voor een bedrijfsverzamelgebouw vervullen wij de rol van administrateur, verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Zo zorgen wij dat alle administratieve processen bij onze klant vlekkeloos verlopen en leveren een bijdrage aan de maandrapportages en de jaarrekening. Door automatisering van handmatige werkzaamheden en verbetering van financiële processen dalen de kosten van de financiële functie en verdienen wij onszelf terug.

Gebruikte vaardigheden

Financiële expertise55%
Data analyses & tooling10%
Projectmanagement20%
Fiscale expertise15%