Uw partner in finance
CFOtoShare

Ieder bedrijf heeft behoefte aan financiële expertise op niveau maar niet ieder bedrijf heeft een fulltime CFO of controller nodig of kan zich dat veroorloven. CFOtoShare maakt een hoog opgeleide en ervaren financieel deskundige voor kleine en middelgrote bedrijven bereikbaar. Bij LION kan financiële expertise op maat en dus ook op parttime basis worden ingehuurd.

Onze ambitie is om u te helpen het rendement van uw onderneming te verbeteren. Onze primaire focus is de kwaliteit van uw financiële afdeling. Als deze verbetert, bent u beter geïnformeerd. En als u beter geïnformeerd bent, kunt u beter beslissingen nemen. Als u zaken beter beheerst, dan kunt u beter sturen en dat ziet u terug in uw resultaten. Door automatisering en efficiënte processen dalen de kosten van de financiële functie en verdienen wij onszelf terug.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Recente opdrachten

CFOtoShare abonnement Onderhoudsbedrijf

Voor een schilders- en onderhoudsbedrijf (omzet €9-15 miljoen) zijn wij verantwoordelijk voor de financiële kolom, waarbij wij aanspreekpunt en sparringpartner zijn voor de eigenaren en leveren we periodieke ondersteuning in de financiële rapportage-processen.

In deze rol hebben wij de financiële functie gereorganiseerd, de maandrapportages verbeterd en ondersteund bij een herfinanciering. Dit leverde het bedrijf een besparing op van € 50.000 per jaar en verbeterede de rating bij kredietinformatieverleners waardoor er meer en grotere opdrachten bij klanten kunnen worden uitgevoerd.

Gebruikte vaardigheden

Financiële expertise55%
Data analyses & tooling10%
Projectmanagement20%
Fiscale expertise20%

CFOtoShare abonnement Adviesbureau

Voor een middelgroot adviesbureau die blended learning oplossingen ontwikkelt voor onderwijsinstellingen vervullen wij de rol van parttime CFO/controller. De controller is aanspreekpunt voor de verschillende projectverantwoordelijken en verzorgt managementinformatie, waaronder maandrapportages. Verder zorgt hij voor marge/kostprijsberekeningen en bewaakt investeringen. Daarnaast is hij betrokken bij projecten van de financiële afdeling. De CFO is gesprekspartner van het management en het management van de joint venture partner van de klant.

Gebruikte vaardigheden

Financiële expertise45%
Data analyses & tooling20%
Projectmanagement20%
Fiscale expertise15%