Uw partner in finance

LION als werkgever

Werken bij LION

Als groeiend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Wij zoeken primair mensen met L.I.O.N. in hun karakter, die beschikken over een specialisme dat past binnen bestaande LION proposities, zowel beschikkend over een dosis praktijkervaring als rechtstreeks van de universiteit/HBO. Wij bieden vooral een goede, brede opleiding, de LION Academy, die theorie en praktijk snel verbindt, on-the-job begeleiding van ervaren financial professionals en doorgroeimogelijkheden zodat je je snel kunt ontwikkelen.

Solliciteer

LION als freelancer

Freelancer bij LION

Tegenwoordig ambieert lang niet iedereen meer een dienstverband; sommigen verkiezen het ondernemerschap. Dat begrijpen wij bij LION heel goed. Wij zijn een uitstekende sparringpartner voor onze Associated Freelancers en zij stellen hun expertise en ervaring graag aan ons ter beschikking – voor beide partijen een prima deal. Zeker omdat wij verschillende projecten en opdrachten uitvoeren bij gerenommeerde bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Deze professionals ervaren de begeleiding door ons als onderscheidend en stimulerend. Wij zijn daarom continu op zoek naar uitbreiding van onze groep inzetbare Associated Freelancers. Onze opdrachtgevers hebben grote behoefte aan ondersteuning door zelfstandige freelancers met een financiële achtergrond op HBO- en academisch niveau.

Meld je aan