marco

Lion Finance | Iedereen verdient een CFO.

Over Lion Finance

Iedereen verdient een CFO. Vaste financiële expertise in eigen huis. Om u werk uit handen te nemen, problemen op te lossen en de kwaliteit op financieel gebied te verbeteren. 

Over Lion Finance >
Over Lion Finance

Actueel / Publicaties

Er komt het nodige langs in de media. Relevante ontwikkelingen in de branches van onze klanten. Of bewegingen binnen de domeinen van onze dienstverlening. 

Lees meer >
Publicaties van Lion Finance

Cases

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Bovendien levert de CFOtoShare van Lion Finance altijd maatwerk. Vandaar enkele voorbeelden uit de praktijk. Vanuit totaal verschillende branches. 

Cases >
Cases van Lion Finance

Mens en Machine

Tientallen jaren hebben we in de zakelijke wereld geprobeerd de menselijke factor zo klein mogelijk te maken. Omdat de mens de minst constante factor was gebleken.

Lees verder >
Mens en machine
‹ Terug naar de lijst

De wereld door de bril van Lion Finance

Wij zitten niet in een tijdperk van verandering, maar in de verandering van een tijdperk. In de Vierde Industriële Revolutie: the Internet of Things. Een tijdperk waarin alles - digitaal en ‘in de cloud’ - aan elkaar wordt gekoppeld. Het voorspellende karakter van data moet worden uitgenut. Maar ook een tijdperk waarin oprecht menselijk contact het zakelijk succes domineert.

Lees verder >
De wereld door de bril van Lion Finance

Lion Finance en de actualiteit

Lion Finance is op zoek naar leuke enthousiaste collega’s!

Hoofd samenstelpraktijk/compliance specialist, ter versterking van de Lion Finance 'vooruitkijkspiegel'

Financieel medewerker/compliance-specialist die met ons naar morgen wil kijken

‹ Terug naar de lijst