CFO to Share: passend bij elke onderneming

Vaste financiële expertise in eigen huis. Om werk uit handen te nemen, problemen op te lossen en de financiële kwaliteit te verbeteren. Een ervaren sparringpartner ook op het gebied van bedrijfsvoering of het implementeren van uw strategie. Bovendien bereikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven. Want parttime, tegen een vaste prijs. Dat is de CFO to Share van Lion Finance. De top die elke onderneming verdient.

Lees meer

Contact

Neem contact op

Bij Lion Finance omarmen wij de digitale wereld, maar is persoonlijk contact het uitgangspunt voor onze toegevoegde waarde. Dus: stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Koninginnegracht 46 II
2514 AD Den Haag

Telefoon: +31 702211472
Email: info@lion-finance.nl

De paradox van de zakenwereld

De zakelijke wereld vertoont een paradox. Aan de ene kant domineren ‘devices’ en ‘de cloud’. Maar aan de andere kant is de behoefte aan oprecht persoonlijk contact groter dan tien jaar geleden. De vierde industriële revolutie – en haar Internet of Things – gaat aan deze trend niets veranderen. Dus kiest Lion Finance ervoor beide kanten van de medaille in praktijk te brengen. Optimaal gedigitaliseerd en oprecht persoonlijk contact, hand in hand. Omdat is gebleken dat dit voor klanten de meeste toegevoegde waarde oplevert.

De CFOtoShare van lion Finance is een ‘reisgenoot’: permanent naast en achter de ondernemer.

Maakeen een afspraak