Cases

Voorbeelden uit de praktijk

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Bovendien levert de CFOtoShare van Lion Finance altijd maatwerk. Vandaar enkele voorbeelden uit de praktijk. Vanuit totaal verschillende branches. Om een beeld te geven. Al is niets zo goed als zelf ervaren, natuurlijk.

CFOtoShare Kloet Onderhoud

Een familiebedrijf met een prachtige historie van honderd jaar. En een niet weg te denken naam in vastgoedonderhoud, inmiddels geleid door de derde generatie. Een veelzijdig bedrijf van deze tijd. Dat is Kloet Onderhoud ten voeten uit. Signaleren en analyseren van onderhoudsbehoeften, vertalen van die behoeften naar een slimme aanpak en het in goede banen leiden van de volledige uitvoering. Van schilderwerk tot glasherstel en van houtreparatie tot interieurontwerp. Waarde toevoegend voor de opdrachtgevers, door resultaatgericht onderhoud en projectinrichting én door het continue uitdagen van de status quo. Altijd op zoek naar mogelijkheden om binnen het vakgebied duurzame verandering teweeg te brengen. Betrokken, betrouwbaar, bevlogen en bekwaam. En sociaal. Zowel naar binnen als naar buiten.

Lees meer >

CFOtoShare Kunskapsskolan Nederland

Elke leerling is uniek. Met eigen ambities en talenten. Vast van plan om iets van het leven te maken. Dit is het uitgangspunt bij het gepersonaliseerd onderwijs van Kunskapsskolan Nederland. Waar elke leraar voor elke leerling voldoende aandacht heeft. In een duidelijke structuur, werkend aan persoonlijke doelen. Kunskapsskolan Nederland helpt scholen hun eigen ambitie naar gepersonaliseerd onderwijs te realiseren. Uitvoerbaar, betaalbaar, verantwoord en duurzaam. Zodat zij voor iedere leerling het verschil kunnen maken.

Lees meer >

CFOtoShare Urban Gym Group

Meer sporten, minder betalen! Een revolutionair concept, waarbij elke workout wordt beloond met 1 euro korting. En dat werkt. Hier geen slapende leden: mensen trainen 70 procent meer dan het landelijk gemiddelde. Meer dan een lidmaatschap, is het een lifestyle.

De organisatie combineert drie fitnessconcepten onder één dak: reguliere fitness clubs, bedrijfsfitness en boutique-fitness clubs. Drie concepten die aansluiten bij drie mega-trends: de wens om gezonder te leven uit te dragen via social media, groeiende steden met steeds meer éénpersoonshuishoudens, en de wens om deel uit te maken van een community.

Meer weten over de activiteiten van de Urban Gym Group? Ga dan naar https://www.clubsportive.nl, https://www.highstudios.com en https://trainmore.nl.

Leer meer >