Cijfer als een service

Cijfers als een service

Een onmisbaar fundament

Ondernemers willen ondernemen. Naar de toekomst kijken. Willen in- en overzicht, maar zo min mogelijk energie besteden aan financiële processen ‘onder de motorkap’. Willen dat alles klopt, maar er niet naar om hoeven kijken.

Natuurlijk, de jaarcijfers zijn belangrijk. Maar zijn feitelijk een achteruitkijkspiegel. Een bevestiging van het beeld dat ondernemers al lang kennen. En de boekhouding? Die moet van uitstekende kwaliteit zijn, dag-bij en permanent te raadplegen. Maar ook daar moet een ondernemer zo min mogelijk energie in hoeven steken. Net als in de BTW-aangiften, de loonstroken en ga zo maar door.

Bij Lion Finance is dit binnen handbereik. Alle financiële processen samen met de ondernemer optimaal ingericht en volledig geautomatiseerd. Dus zijn alle gegevens altijd en overal simpel te raadplegen. Inclusief de afgesproken KPI’s. En dat alles tegen een afgesproken totaalbedrag. Vandaar: Cijfers as a Service. Omdat de financiële processen ‘onder de motorkap’ een onmisbaar fundament vormt, maar voor een onderneming niet het verschil maakt.

‘Het heeft geen zin om te zeggen 'we gaan ons best doen.' Je moet slagen om datgene te doen wat nodig is'. (Winston Churchill, voormalige premier Verenigd Koninkrijk)

Maak een afspraak